O nama

O nama

Fotografija je trajna uspomena na odredjene trenutke iz zivota. Cesto ne razmisljamo i fotografiju cuvamo u telefonima,
racunarima, na razlicitim medijima.
Jedino sto daje sigurnost svakome od nas, da ce trenutak zabelezen objektivom fotoaparata ili telefona ostati trajno, je
fotografija izradjena na fotografskom papiru. Ako je taj papir kvalitetan, izrada profesionalna, fotografija na papiru, u
albumu za fotografije je nesto sto svakome mozete pokazati sa ponosom, a i sami se mozete podsetiti trenutaka iz zivota
za koje zelite da ostanu sacuvani zauvek.
Fotografska radnja Promfoto postoji zbog vas, nasih klijenata, da ostvari vase zelje i sacuva od vremena sve trenutke koje
zelite da imate uz sebe i da ih povremeno pogledate.

Izlog radnje Promfoto
Unutrasnji izgled Promfoto

Nasa filozofija je da izradjujemo fotografije, da edukujemo klijente o vaznosti izrade fotografija i opasnosti cuvanja elektronskih formi na razlicitim medijima bez i malo pouzdanosti.

Izradjujemo fotografije za Vas sa svih digitalnih medija, ukljucujući i mobilne telefone, na najboljim digitalnim papirima FUJIFILM DPII i Supreme, na sjajnoj, mat, svilenoj i drugim podlogama. Boja i kontrast su izuzetni zahvaljujući FUJIFILM digitalnoj emulziji, FUJIFILM digitalnim hemikalijama i savremenoj masini FUJIFILM Frontier sa laserskim printom. Izradjujemo sve formate fotografija, od standardnog 10×15, do postera u prirodnoj velicini.

Skeniramo fotografije, vracamo u zivot stare, izbledele ili pocepane fotografije, bojimo crno-bele i pretvaramo kolor u crno-bele i sepia fotografije.

Izradjujemo photo book-ove, booklet-e, kalendare, kartice, pozivnice, mozaik fotografije, zidne kanvas (platno) fotografije, postere za sve prilike i jos mnogo toga sto pozelite.

Pratite nas na INSTAGRAMU ( promfoto_studio ), jer cesto u ponudi imamo razlicite usluge i proizvode na AKCIJI po vrlo povoljnim cenama.

RAZLOG DA IZABERETE BAŠ NAS

KVALITET NAŠIH PROIZVODA

KVALITET NAŠIH PROIZVODA

Zahvaljujuci FUJIFILM Color digitalnom papiru, u mogucnosti smo da izradimo fotografije toplih, punih i realnih boja, sa kontrastom koji daje osecaj realnosti.

PREVAZILAZIMO VAŠA OČEKIVANJA

PREVAZILAZIMO VAŠA OČEKIVANJA

Koriscenjem najboljih materijala koji postoje na nasem trzistu, sigurno je da smo u poziciji da obezbedimo visok kvalitet nasih proizvoda za isti novac koji izdvajate da izradite slicne proizvode u nekoj drugoj foto radnji u kojoj se koristi materijal slabijeg kvaliteta, jer je malo radnji u Srbiji koje su spremne da koriste materijal najboljeg kvaliteta, a samim tim da Vam pruze proizvode kvaliteta koji dobijate kod nas.

NAREZIVANJE DISKOVA I PREBACIVANJE DIGITALNIH SADRŽAJA

NAREZIVANJE DISKOVA I PREBACIVANJE DIGITALNIH SADRŽAJA

Svaki digitalni fajl koji želite, beležimo na diskovima ili fleš drajvovima, zavisno od želje. Raspolažemo opremom koja umnožava vaše video diskove, u kojoj god tehnologiji da su originali narezani.

Utisci kupaca

Instagram

Copyright @ 2020 Promfoto