Način slanja fotografija

Manje količine vaših fotografija nam možete poslati putem e-mail adrese promfoto012@gmail.com ili Vibera na broj 062/532-980. U naslovu mail-a ili u pratećoj poruci posle Vaših poslatih fotografija na Viberu, napišite koji format fotografija želite i Vaše podatke, kao i podatke za slanje ukoliko Vam šaljemo post-expressom (ime i prezime, grad, adresa i broj telefona). U povratnom mail-u ili poruci ćete dobiti cenu i vreme izrade, odnosno okvirno vreme isporuke.

1) Preko našeg website-a, na stranici za poručivanje

Kada ste na stranici za poručivanje / plaćanje, imate dugme za dodavanje fotografija. Kao što je na slici ispod

1) WeTransfer

Ukoliko imate veću količinu fotografija, možete nam poslati putem wetransfer.com sajta. U pretraživaču ukucate www.wetransfer.com i odete na besplatnu verziju sajta ili kliknete na link ovde. U delu add your files ubacite željene fotografije. Nakon toga ukucate vašu e-mail adresu u polje YOUR EMAIL, a našu promfoto012@gmail u polje EMAIL TO. U polju MESSAGE upišite zeljeni format, ime kao i podatke u slučaju slanja post-expressom.

Ako Vam je lakše, pogledajte i video uputstvo:

2) FileMail

Preko sajta FileMail https://www.filemail.com/, a možete preuzeti aplikaciju za Android ili iOS i poslati nam Vaše slike direktno sa telefona. E-mail adresa je promfoto012@gmail.com.

Ukoliko vaše fotografije šaljete sa mobilnog telefona, najlakša opcija za slanje je aplikacija FileMail. Za android operativne sisteme aplikaciju možete preuzeti na linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.degree.filemail.app. A za IOS operativne sisteme je možete preuzeti na linku:  https://apps.apple.com/us/app/filemail/id665033466

Ako Vam je lakše, pogledajte i video uputstvo:

Instagram

Copyright @ 2020 Promfoto